Cookie

25 Haziran 2011 Cumartesi

Twitter: @dbookmarks



Bizi www.twitter.com/dbookmarks adresini yakından takip edin ve şimdiden avantajlarından haberdar olun. Bizi takip edin. iPad için dbookmarks web aplikasyonunu ücretsiz indirme linkini yakında size göndereceğiz.


Bizi takip edenler (followers) “dbookmarks friends” listesine girecekler ve en iyi dostlarımız olacaklar. ePub format tasarımlarını bize yaptırmak isteyen yazarlar, yayınevleri, self-publishing şirketleri %20 indirim kazanacaklar. Artı, aplikasyonumuzun “brochure” rafında ücretsiz tanıtım broşürleri ve posterleri yayınlanacaktır.


ePub format 2 veya ePub 3 format kitaplarının tasarımlarını yine bize yaptıranlara özel olarak hazırlanmış “dbookmarks friends” dergisinde, kitabınızın tanıtımını herkesle paylaşabilir ve satış sitesine bağlantı sağlayabilirisiniz. Bu avantaj da bizden: iBooks uygulamasına özel yaptığımız epub kitapları sadece "Twitter Takipçilerimiz" ücretsiz, anında iPad iBooks uygulaması içerisine indirebileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Creative Commons Lisansı
N. Erhan Üzümcü isimli yazarın DBOOKMARKS başlıklı eseri bu Creative Commons Atıf-Gayriticari 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
http://dbookmarksblog.blogspot.com.tr bağlantısındaki esere dayalı olarak.